Szolgáltatásaink

KLASSZIKUS MANIKŰR

Az ápolt kezek akár egy manikűrrel is vonzóvá tehetők. A helyesen végzett manikűr védi körmeinket, ezért ajánlott szakképzett manikűrös szakemberre bízni ezt a feladatot. Manikűrözésre hetente 1 x szakítsunk időt. Ha szép körmöket szeretnél: fogyassz tejet,halat,sárgarépát,paprikát,káposztát.
 

FÉRFI MANIKŰR

Vannak férfiak,akiknek munkájukból kifolyólag fontos a megjelenés(pl.:üzletemberek).Valljuk be őszintén,hiába az ápolt haj és arc,méregdrága öltöny,nyakkendő és cipő,ha a kéz viszont az ápolatlanságot tükrözi. Azok a férfiak akik beülnek a szalonba,gyors,egyszerű és azonnali eredményt szeretnének. Náluk is a klasszikus manikűrt alkalmazzuk azzal a különbséggel,hogy polírozást csak abban az esetben végzünk,ha a Vendég kéri. De van olyan lakk is, ami matt felületűre szárad (ezt a férfi Vendégek általában kedvelik).
 

JAPÁN MANIKŰR

A japán manikűr a körömlemez méhviaszos ápolását jelenti. Kezdetben a japán arisztokrácia használta ezt a fajta körömápolást, sokáig titokban tartva az eljárás munkamenetét. Ettől az ápolástól természetes körmeink briliáns fényben ragyognak, erősödnek, színe kezelésről-kezelésre élénkül, a fény pedig rendkívül tartós, nem kopik, mert az alapanyag beépül a körömbe. A japán manikűrt azok a Vendégek választják, akik természetes körmük szépségét szeretnék kiemelni, illetve azok, akiknek munkájukkal nem összeegyeztethető a díszített köröm. Ajánlom ezt a megoldást egészségügyben dolgozóknak, fiataloknak, időseknek, férfiaknak, kismamáknak, háziasszonyoknak, allergiásoknak.
 

LAKKOZÁS

A nők kb. egyharmada lakkozza rendszeresen a körmét, mert azon a véleményen vannak, hogy ez hozzátartozik az ápolt és esztétikus megjelenéshez, mindezek mellett fontos a jótékony hatása is. Ugyanis erősítik a körmöket, mivel a lakk plusz réteget képez a körmön, amely így a fizikai behatás esetén nehezebben törik. Eltakarja az apróbb hibákat, mint pl. a fehér foltok,amit a vitaminhiány okoz. Színeket kihasználva tudunk „csalni”is. Ezzel optikailag tudjuk nyújtani illetve rövidíteni körömágyhosszunkat,ezáltal az egész kézfejünk más képet mutat.
 

GÉL-LAKK

Megjelenése óta nagyon sokat fejlődött, rengeteg fajta létezik! A GÉL-LAKK-ozás olyan egyszerű, mint a lakkozás, viszont a zseléhez hasonló tartósságú (kb.2-3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk tartalma miatt lágyan terül, zselé tartalma miatt 2 perc U.V. lámpában való köttetés után teljesen keményre köt, így a vendégnek nem kell vigyáznia,hogy megsérül a lakkozása. Nem kopik le, nem pattogzik fel, csak lenő! Amikor már látszik a lenövés, egyszerűen le lehet oldani vagy reszelni a gél-lakkot a körömről.
 

KÉZPARAFFIN

A házi munka, papír munka,a szabadban végzett sportolás,kertészkedés,az előre haladott életkor és még rengeteg dolog nyomot hagynak kezünk bőrén. A kiszáradt, repedezett, érzékeny bőrre tökéletes megoldás a paraffin kezelés.
 

Pedikűr

A megfelelő lábápolás és körömápolás korunkban elengedhetetlen alapigény lett. A jó megjelenéshez hozzátartozik az ápolt láb és köröm. Lábunk viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét. A rosszul választott, nem elég kényelmes cipőnek köszönhetően a lábak deformálódnak,így kialakulhat bőrkeményedés, tyúkszem, bütyök, és a köröm is benőhet. A pedikűrös által rendszeresen végzett kezelésekkel a problémák megelőzhetőek, orvosolhatók. Az alap pedikűrözést (köröm rövidítés,bőrkeményedések lereszelése) otthon is eltudjuk végezni,de fontos,hogy időközönként felkeressünk egy szakképzett pedikűröst,aki teljes körű ápolást végez lábainkon,és adott esetben jó tanácsokkal lát el bennünket az otthoni lábápolást illetően. Ugyanakkor nekünk is szükségünk van egy kis kényeztetésre,pihenésre,amíg a pedikűrös lábunkat ápolja.
 

Műköröm eltávolítás

A műköröm teljes eltávolítását kérheti a Vendég, például alkalmi műköröm esetén. De javasolhatja a szakember is olyan esetekben, ha a műköröm bereped, letört, vagy teljesen levált a természetes körömről. És itt kell megemlítenem azt a tévhitet, miszerint azért kell eltávolítani a műkörmöt, hogy az ”pihenni”, ”levegőzni” tudjon!! FONTOS tudni azt, hogy a körömlemez egy elszarusodott, élettelen szövet, amely sem pihenni, sem levegőzni NEM tud!!!
 

Épített műköröm

Az épített műköröm készítés modern eljárás. Itt a sablon egy speciális papír, amit a szabadszél alá helyezünk a köröm meghosszabbításaként és erre készítjük a kért műkörmöt, majd az anyag megszilárdulása után ezt a sablont eltávolítjuk.
 

Műköröm töltés

A természetes köröm növekedésével a ráhelyezett műköröm előre tolódik, hézag keletkezik a műköröm és a hátulsó körömsánc között. Ennek a területnek az alapanyaggal való befedését nevezzük töltésnek. A töltés mindig a körömnövekedési ütemétől függ, ami általában 3-5 hét, hiszen van akinek lassan nő a körme, és van akinek nagyon gyorsan. A töltéssel elsősorban nemcsak az esztétikusságát, hanem stabilitását, tartósságát szeretnénk megőrizni. A töltés munkafolyamata minden műköröm technikánál megegyezik, csak a felhasznált anyagokban van eltérés.
 

Saját köröm megerősítése

A megerősítés alatt a saját köröm zselével való megerősítését értjük. Ugyanaz a technika és az eljárás is, mint az épített technikánál, csak itt nem történik meghosszabbítás, hiszen a Vendég a saját körmét szeretné erősebbé tenni. Van, aki csak azért kéri ezt a technikát, mert így a lakk, tartós marad a körmén (a zselé miatt).
 

Műszempilla

Hosszú, sűrű és tartós pillákra vágysz?

Szeretnél minden reggel, smink nélkül is kifogástalanul festeni? Varázsold tekinteted elbűvölővé műszempilla segítségével!

Az izgalmas és csábító tekintetet eléréséhez az eredetihez megtévesztésig hasonlító szálakat egyenként ragasztjuk fel az eredeti pilla szálakhoz, egy rendkívül könnyed és rugalmas, kiváló minőségű ragasztó segítségével.

A lélegzetelállító hatás akár 4-6 hétig is tart, hiszen a ragasztó segítségével a pillák olyan erősen tapadnak az eredeti szempillákhoz, hogy azok csak együtt, a természetes cserélődéssel, fokozatosan hullanak ki. Általánosan elmondható, hogy a szempilla természetes cserélődése kb. 100 nap alatt történik meg.

A 3d műszempilla előnyei:

  • egyedülálló tekintetet kölcsönöz viselőjének
  • természetes, mint a valódi szempilla
  • súlytalan, viselése kényelmes
  • tartós, hosszantartó hatás
  • nem roncsolja, nem teszi tönkre a saját pillákat
  • víz-, könny- és izzadságálló
  • nem kell többet bajlódni a szempillaspirállal
  • gyorsan és fájdalommentes felhelyezés
  • különböző hosszúságú, vastagságú és színű változatok elérhetőek
  • felhelyezése mindössze 1-1,5 órát vesz igénybe
A hagyományos – sorban, vagy tincsekben felhelyezett – szemhéjhoz ragasztott műszempillával ellentétben a 3D műszempilla egyáltalán nem kelt „mű” hatást, viselése sokkal kényelmesebb, hatása sokkal hosszantartóbb.

Mivel a műszempillák különböző hosszúságban és vastagságban elérhetőek – az egészen rövid 6 mm hosszúságútól, akár a 16 mm-es extra hosszúságúakig – mindenki számára meglelhető a tökéletesen passzoló pilla.

Az, hogy milyen hosszúságú és vastagságú pillákat választunk, függ az eredeti szempilláktól és az elérni kívánt hatástól is. Annak érdekében, hogy még természetesebben gyönyörű hatást érjünk el, minden vendégnél legalább három eltérő hosszúságú pillát használunk fel, melyekkel tökéletesen követhető az eredeti szempillakoszorú íve.